Post by kbilanrasegu on Feb 17, 2022 9:27:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód viac kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Jackal Squad - Arcade Shooting 2022 version ▞▞▞
Konečne hra, ktorú milujem, ktorá vracia retro štýl Atari. Pre tých čo nevedia čo je to atari...... Vygooglite si!!! Autentická hra s hudbou a zvukmi, ktoré klasika nikdy nezomrie. Dobrá práca, chlapci, tešíme sa na ďalšie podobné hry. Chýba už len joystick a 2 dotykové tlačidlá.
pridajte funkciu lokálneho multiplayeru s tetheringom/hotspotom a rovnakou wifi. existuje režim na dokončenie úrovní s priateľmi a režim proti, kde navzájom útočíte na základne. Dúfam, že sa táto hra stane mojou obľúbenou hrou ako soul rytier, legendy z iného sveta a ďalšie podobné hry, keď ju budem hrať s mojimi priateľmi. Milujem offline hry s lokálnym multiplayerom. aj táto hra potrebuje podporu pre gamepad
pekná hra mi pripomína nové hry a tak lol
Mohol by byť chladnejší, ale neviem ako!
Veľmi zábavná hra, pripomína mi oldschoolové Nintendo
Ako môžem obnoviť hru na nový začiatok?
Nie zlé. Po prvom odinštalovaní sa dostavil dobrý nostalgický pocit, pretože to začalo byť nudné, pretože sa snažil nájsť rovnováhu medzi výzvou a zábavou. Rozdiel medzi šliapaním a touhou bol zvyčajne ešte jeden upgrade, ktorý nie je naozaj ťažké získať, potom si úroveň prehráte a utriete.
ľahké hrať, ale ťažké zvládnuť! 😎 Také veľmi retro
Ak ich zastrelím, vojaci neumierajú
Skvelá klasika znovu vynájdená s archero.
Fantastická a veľmi zábavná hra! Vyzerá skvele a tiež nostalgicky. Systém levelovania je celkom dobrý a celková hrateľnosť je veľmi zábavná. Dúfajme, že opäť bude viac hier, ako je táto, s týmto nostalgickým umeleckým štýlom.
Táto hra je skvelá, má pixelový dizajn a dizajn. Ale je tu nejaký problém. Tankov je málo, treba viac tankov, pretože tankov je v hre menej. A hra je pre mňa trochu ťažká, nemôžem poraziť zónu 5, je príliš ťažká. Hra je nerealistická a ovládanie musí byť lepšie, pretože potrebujem aj ovládanie streľby, pretože je tu niečo, čo nebudem strieľať, ale strieľa sa samo a posledná vec je, že je to lepšie, keď je scéna horizontálna. Ale wow je to stále skvelá hra ďakujem😊
Dobre
Prázdninové podujatie je pre hráčov, ktorí míňajú veľa peňazí. Ak to neurobíte, nič z toho nezískate. Unavený chamtivosťou mobilných vývojárov.
Jackal Squad - เกมยิงอาร์เคต อาร์เคด rclj
V režime pvp hovorí „žiadny internet“, hoci reklamy spúšťa veľmi dobre. Skus aj so zapnutym/vypnutym vpn, rozne wifi siete, mobilne data/wifi, stale bez internetu
Zatiaľ najlepšia retro hra, skvelá práca
Jackal Squad - Arcade Shooting Arkaadmängud clj
Je odpočúvané, že žiadny z nepriateľov nezomrie? Prestane na nich strieľať, ale oni na mňa stále strieľajú a zabíjajú ma. Nemyslím si, že je to správne, ale ak áno. Otrasná dizajnová vlastnosť
Úrovne sú veľmi krátke a je zvláštne, že väčšinu vylepšení dostanete na konci úrovne, keď už nezostali žiadni nepriatelia. Chýba nejaký lesk.
Zábavná hra. Rozumné pridáva.
každý jeden nepriateľ bol nesmrteľný, ale okrem toho je to celkom dobrá hra
Plsssss joystick..! Zostaňte na jednej strane a nehýbte sa na obrazovke.
Vo fáze 3 prvá misia. Nepriateľ nikdy nezomrie, aj keby som ich nonstop strieľal. Prosím opravte to
je to tak nostalgické, ale hra je všeobecná pre tieto typy hier, len téma je šakal, prosím, majte viac šakalského obsahu
Zábavný nápad, ale skutočne musia existovať nové spôsoby, ako získať nové vybavenie, a nielen plány pri prekonávaní úrovní. Stále sa tak zasekávam, pretože nemám dosť dobré vybavenie, aby som vydržal v niektorých ťažších úrovniach.
Aj ja by som to rád dal, 0,0 som znechutený
Nedochádza k žiadnej kolízii/blokovaniu, t.j. môžete jazdiť priamo cez tanky. To je nereálne. Počas tutoriálu nebolo počuť ani streľbu. Tiež nereálne. Kickass commando a rip 'em one sú oveľa lepšie vyrobené hry s menej dravými mikrotransakciami. To mi nezostáva nič iné, len túto hru neodporúčam. A vývojári, ak to vymažete, jednoducho to znova odošlem. Skúste prijať kritiku a využite ju na zlepšenie svojej hry.
Hra sa mi veľmi páči. Pripomína mi to Metal Slug. Jedinými sťažnosťami sú ľudské hlasy. Sú príliš hlasné v porovnaní so všetkými ostatnými zvukmi a neznášam hlas chlapcov START.
závislosť aktivovaná
Skvelý návrat k hrám typu SNES, len tesne za prvým bossom, takže si nie som istý, či je tam výherný múr, takže dovtedy 5 hviezdičiek
Táto hra je taká dobrá a keby som ju mohol ohodnotiť 6 hviezdičkami, tak by som ju ohodnotil.
Celkom dobrá 👍 hra 🎮
pekná hra, milujem, ako môžete upgradovať a postaviť to, čo chcete použiť
veľmi zábavná hra podľa môjho názoru veľmi odporúčam hrať túto hru
Vaša priemerná mobilná hra.
jednoduché a zábavné... len bonusy sledujte reklamy... dobrá hra
Zábavná hra, ale zatvorí sa zakaždým, keď si pozriem video, keď si vyberiem extra odmenu.
Keď som hru hral prvýkrát, rozhodol som sa zálohovať svoj postup cez Facebook a potom sa zobrazila správa „Banned“. Odstránená hra. Opakujem, toto bolo prvýkrát, čo som kedy hral túto hru!
Endless Fables 3: Dark Moor ماجراجویی wyd
Milujem túto hru. Tvorca tejto hry odviedol skvelú prácu vďaka jej skvelej grafike, režimom a obsahu. Problém je ale v tom, že časové odmeny a iné odmeny za sledovanie reklám nefungujú, čas vychladnutia reklám na odmeny sa vždy nastaví na začiatok. prosím oprav to.
Jackal Squad - Arcade Shooting ஆர்கேட் und