Post by kbilanrasegu on Feb 17, 2022 9:08:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайна издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ My Story - Mansion Makeover 2022 version ▞▞▞
My Story - Mansion Makeover Hjernetrim jodz
АКТУАЛИЗИРАНЕ!!! Получавайте повече удоволствие от гледането на боята да изсъхва, отколкото от преиграването на нива, докато чакам актуализация! Никоя друга игра, която съм играл, не е отнела толкова време за актуализиране, какво се задържа
Тази игра е доста скучна и по същество само историята, няма начин да пропуснете историята 0 звезди
Трудно е да се повиши нивото, но някак си успях и сега съм заседнал в ремонта на килера и когато докоснах бутона на задачата, трябваше да изчакам нови актуализации, това е гадно за мен. Дадох на играта 2 звезди. Наистина ми хареса играта, но все пак трябваше да изчакам, че е гадно.
Обичам играта, но чакам актуализация от около 2 месеца. Според други отзиви някои хора са чакали много по-дълго от мен. Надявам се, че има нова актуализация или ще трябва да изтрия тази игра. Похарчих малко истински пари за тази игра, защото ми хареса. Ако някога има актуализация за промяна на моята оценка от 3 на 5 звезди. МОЛЯ, актуализирайте много скоро... Благодаря!!!
Много добра игра, обичам да играя. Просто тъжно, че не можем да играем повече, моля, актуализирайте го, че чакаме от месеци
Беше забавно, докато продължи. Няма да чакате другите стаи да станат свободни.
Декорациите са страхотни. Изтривам играта, защото в началото на играта игрите са направени, за да принудят продажбите. Щеше да е страхотен мач, освен това.
Хареса ми играта, когато имаше история за надграждане и цел, която трябваше да се постигне. Сега стана много скучно. Колко време отнема изграждането на допълнителни стаи? Имам други игри, които са много по-предизвикателни, забавни и далеч по-малко разочароващи, които бих предпочел да играя.
Забавна
Тази игра за дизайн е забавна и може да бъде лесна и/или предизвикателна, което наистина ми харесва!!! Какъв е смисълът да играеш, ако не си някой, който не обича предизвикателството Това е почти част от почти всички видове игри!!! Обичам това!!
Играл съм голям брой игри "Мач-3". Всички те започват еднакво: лесна, страхотна графика, сладък сюжет. Тогава всеки от тях се превръща в едно и също нещо; включително и този... огромна измама. Този, изглежда, прави крачка напред. Те имат конкурентни печалби. С други думи, можете да спечелите 2 различни дивидента, но единият ще анулира другия. Те са направили твърде много $ от мен. Така че, когато завърша този преглед, ще го деинсталирам.
На 16 септември купих специалното. Никога не го получих, изпратих имейл и те казаха, че ще се върнат при мен. Все още чакам много разочарован от играта и администратора, моля, върнете парите ми
кога ще актуализираш, аз вече завършвам всички нива и моята звезда остана на 84, въпреки че завършвам нови нива, моята звезда не получава още едно
Не мога да премина ниво 486, показва майсторското ниво не дава звезда или пари Моля, поправете играта, моля, искам да играя тази игра
Много обичам тази игра. Натъжи ме, че ще чакам новата актуализация, за да отворя нови стаи за ремонт. В момента съм на ниво 418
Играта е страхотна, обичам я, но можете да работите върху даването на повече награди, за да можем да съберем повече, за да получим точките, които ми върнат, защото всичко се нуждае от точка, за да отговоря на телефона, за да отговори на вратата ограниченията, които ни даваш, за да получим точки, защото не можем да украсим, защото сме толкова заети с отварянето на врати, така че всъщност не декорираме, така че понякога това е загуба на нашите, но като цяло харесвам играта
Аз съм стар потребител на тази приложна игра и достигам 224 ниво, напредъкът на моето ниво на играта и много дълго ниво на достигане и изведнъж няма ниво, те рестартират играта от ниво 1 Това не е честноrrrr!!!!!!!!!!! Достигам номер на ниво 224 и изведнъж вие чрез мен на ниво 1 много разочаровате. Искам нивото на играта си обратно и ако не си върна предишното ниво, давам отрицателни отзиви, моля, това е моя скромна молба
Обичам много различни видове игри, пъзели, оцветяване или рисуване, игри с числа и игри с думи. но един от любимите ми са Story Games, в които наистина мога да си впиша зъбите и да разбера цялата история. Единственият ми проблем е, че някак си пропуснах как момичето получи имението на леля си. Стигна се от загубата на работата си, направо до това, че отвори вратите на имението на леля си и видя бъркотията вътре във вратата! Едно нещо, което мразя, е като липсващи страници в книга и липсващи сюжетни линии. Това ти струва една звезда.
Наистина харесвах тази игра чак докато стана невъзможно да се движа нагоре, защото нивата станаха невъзможни, че стана нелепо Аз и някои приятели решихме да си вземем дълга почивка от тази игра, за да видим дали може би ще бъдат направени някои подобрения, ако не, ще направим деинсталирайте тази игра завинаги. Добра идея, само лошо изпълнена.
Това е много сладка игра. Засега няма грешки или проблеми с него. Оценка 5 звезди в моите очи.
Много ми харесва тази игра. Това е толкова интересна и много прекрасна игра. Най-много го играя в свободното си време.
My Story - Mansion Makeover Başsındırma pip
Отначало ми хареса. След това ниво 69 няма начин да свалите всички книги във времевата рамка с разрешения брой ходове. Само да сложим две сеялки. Може би, ако биха могли да ви дадат повече неща, които да правите с по-малко дейности за "смачкане на бонбони", защото по същество това правите.
Така че аз харесвам играта, много се забавлявах, но има проблем при декорирането в банята... тоалетната ли трябва да е под душа?
Наистина харесвам тази игра. Може да бъде предизвикателство, но ако продължите да опитвате, това ще се случи.
Обичам играта, но има проблеми с играта и няма отговор от тях по отношение на тези проблеми.
Харесвате играта, но става трудно, когато не можете да получите хвърляне на игрите, защото ходовете са толкова ниски
Стигаш до 452 ниво и си до там ...
Това е толкова хубава игра, но вие правите нивата твърде трудни... ниво 186, джо...
😡😡😡😡 какво приложение за игра е това, предизвикателство за майстор на времето. Много съм ядосана. Останаха много места и вие спряхте играта
Съжалявам...не харчи пари. Забавно в началото, но след лост 225 играта спря да бъде забавна. Просто разочароващо
Играта продължава да казва, моля, свържете се с интернет, че вече съм свързан с интернет, моля, поправете го.
My Story - Mansion Makeover Älypelit adg
Играта хубава елементарна и много лесна затова и давам ***** звезди
Това изглежда е същото като другите игри, същият тип пъзели нямат достатъчно бонуси, освен ако не платиш. Просто искам да играя и да се отпусна и да строя, но тези игри просто разочароват до точката на деинсталиране! Онзи ден ме попита някой, какво играя? Казах им и те казаха, о, да, играх този тип игри и ги деинсталирах, не можах да намеря такава, с която да се придържам! Аз лично съм там, просто искам повече забавление, плюс те ограничават играта и се опитват да ви накарат да плащате защо плащате, когато не се забавлявате!
Харесвам тази игра, защото можем да срещнем нови приятели, а също и да разговаряме с тях 😉😉. И тази игра има интересни нива............. Така че аз препоръчвам тази игра. Благодаря ти 💓😊💜💙💚💛🧡
Това е наистина забавна игра, но силно ви насърчава да купувате идеи, които понякога могат да бъдат напълно необходими или напълно необходими. Досега успях да стигна до ниво 114 само като се опитвах отново и отново. Това е много завладяваща и удовлетворяваща игра, просто честно предупреждение.
Това приложение е много добро за игра на игри. Но това приложение отново е много безполезно. Защото отнема много време, за да влезете в тези игри. И ако останете тук 10 минути, ще останете сами. Тъй като отидох при Кейт, изрязах тези малки игри няколко пъти по средата на играта. 😠 Така че мисля да го изтрия😏😒
Играта е страхотна, но стигаш до определено ниво и няма повече опции. Чакам вече втора седмица , без резултат. скоро ще бъде актуализирана играта , защото е много интересна.
Беше страхотна игра, докато продължи... Минах покрай съблекалнята до хола на върха на стълбите и там играта спира, сега е в ремонт от почти 2 месеца. Писна ми да играеш всички мини предизвикателства и да НЕ получаваш звезди!!!
Чаках актуализации, за да завърши преустройството на стаите! N дойде да разгледа ревюта..само да види, че вие не сте в крак с играта си, да не говорим за коментарите на геймърите! Колко тъжно!!! Станете по-добри ppl!!!
историята е интересна, но съм останал на ниво 419..казват, че ще продължи да се актуализира, но никога няма да 🙄 колко хора продължават да чакат, но няма подобрение от ръководството
Започнах да играя вчера и след достигане на ниво 400+, вече няма истории, скоро казаха. Забавлявах се, това е красива игра, цветна и пълна с изненади. Трудността се повишава доста бързо, усетих го между нива 100+ до нива 200+, много различно. За щастие получих много награди и неограничен живот, за да помогна, не съм сигурен, че мога да се справя само с 5 живота. Дават нива на Star Designer за гарнитура след приключване на всичко, но не ме интересуват. Иска ми се новите актуализации да идват възможно най-скоро.
Нивата са лесни и няма принудителни реклами и не е нужно да купувате артикули, ако не искате. Но с нетърпение очаквам обновената версия, за да продължа играта, защото изпълних задачите и просто чакам другите стаи да бъдат налични. Мога ли да попитам кога ще има актуализация на това приложение? Благодаря ти.
Тази игра е забавна, докато не завършите последните нива, защото скоро няма да има нови нива
Харесвам играта, но отнема толкова време, за да зареди повече задачи за имението. Актуализирайте играта, за да продължите.
Отначало ми хареса тази игра, тъй като изглеждаше, че можете да преминете към следващото ниво след няколко опита. Сега съм на ниво 140 и се опитах да продължа напред от няколко дни. Не мога да спечеля дори с бустери, затова го деинсталирам. Трябва да има някакво програмиране, за да можете да продължите напред след толкова много опити. Толкова много разочароващо, тъй като тази игра ми хареса.
Car Stunt Races: Mega Ramps Racen trw
Това е първо мач 3 и второ декориране. Това ще ви накара да играете мач 3 всеки път, когато трябва да направите нещо. Легнете си, започнете деня си, почистете стая, обадете се на Ричард, отвори вратата, поздравете Софи, оставете Софи да се срещне с Ричард и т.н. и т.н., всичко това, преди да можете да украсите нещо.